Rugalmas értékesítési rendszerek módszertana

Ingyenes Online Előadás
2022. Augusztus 18. 10:00 – 12:00

Hogyan építs pénztermelő sales funnelt, online kurzust, vagy előfizetéses rendszert könnyen, gyorsan, programozás nélkül?

Megmutatom hogyan tudsz saját magadnak, vagy ügyfeleidnek profi sales funnelt, online kurzust, vagy előfizetéses rendszert létrehozni a WordPress-ben anélkül, hogy hosszú heteket, hónapokat, vagy milliókat kellene rászánnod kivitelezésre és fejlesztésre.

Hello! Rátkai Tamás vagyok! 👋

Kinek szól ez a webinár?

Ez a webinár egy kiforrott és rommá tesztelt módszertant fog megmutatni neked, de nem való mindekinek…

Vállalkozóknak

Ha olyan bizniszed van, amiben infoterméket, online kurzust, előfizetéses tagsági rendszert, vagy szolgáltatást adsz el online, akkor ez a webinár neked szól

Webdesignereknek

Ha weboldalak tervezésével és kivitelezésével foglalkozol ügyfelek számára, akkor egy olyan tudást fogsz kapni, amivel megsokszorozhatod a bevételed, ezért ott a helyed a webináron

Marketingeseknek

Ha online marketinggel, kampánykezeléssel, hirdetések menedzselésével foglalkozol és az a feladatod, hogy az ügyfeleidnek eladd a termékét, akkor ez a webinár rengeteget tud segíteni neked

Jelentkezz a webináriumra, ha...

Ne jelentkezz a webináriumra, ha...

Felfedem a Rugalmas Értékesítési Rendszerek titkát!

megmutatom azokat a titkos összetevőket, amivel a rugalmas értékesítő rendszerek készülnek, nulla programozással. A webinár után a WordPress-t egy olyan oldalról fogod megismerni, amiről eddig csak álmodtál.

1. Bármilyen online értékesítési rendszert létre tudsz hozni

Van egy termékspecifikus oldalad, ahol csak 1-2 terméket értékesítesz csak? Infoterméked van, vagy valamilyen digitális terméket árulsz? Szeretnél értékesítési tölcséreket, egykattintásos upselleket, pipálós upselleket (order bump) létrehozni? Online kurzust szeretnél, vagy egy előfizetéses rendszert? Ezt mind meg tudod valósítani. Sőt akár egy hybrid rendszert is képes leszel létrehozni!

2. Technikai, vagy programozói tudás nélkül is meg tudod csinálni

Vége van már azoknak az időknek, mikor egy fejlesztőre kell várni egy apró módosítás elvégzéséért. Ezzel a rendszerrel mindent egy kód begépelése nélkül fogsz tudni megvalósítani. A rendszered átlátható és könnyen kezelhető lesz, így érteni fogod a működését. Innentől kezdve az, hogy milyen komplex értékesítési rendszert szeretnél magadnak, kizárólag rajtad áll!

3. Használhatod a kedvenc marketing szoftvered

Végre nem a gombhoz kell kötnöd a kabátot! Eleged van abból, hogy egy marketing eszköztől függ a rendszered, a vállalkozásod működése? Hogy kötve van a kezed egy szoftverhez, amit valójában nem is szeretsz használni és szíved szerint már rég lecserélted volna? Vedd a kezedbe az irányítást! Ezzel a rendszerrel képes leszel a kedvenc marketing szoftvered használatára legyen az ActiveCampaign, Convertkit, MailerLite, SalesAutopilot, vagy bármi más!

4. Tudni fogod milyen bővítményekre van szükséged

A WordPress legnagyobb ereje és egyben legnagyobb veszélye is a végtelen mennyiségű bővítmény, amit használni tudsz. A webináron megmutatom, hogy milyen kötelező és milyen ajánlott bővítményekre van szükséged egy rugalmas értékesítési rendszer működtetéséhez. Így minden-mindennel összefügg, nem lesznek felesleges bővítményeid többet.

5. Könnyen, gyorsan, élvezettel tudod használni a rendszered

Jelentősen javulni fognak a munkafolyamataid, így sokkal könnyebben és gyorsabban fogsz tudni értékesítési rendszereket létrehozni. Ezzel a módszertannal órákat, napokat, heteket fogsz spórolni magadnak. Sokkal átláthatóbb lesz minden, ami a vállalkozásodat érinti, mert az adataid egy helyen lesznek, így nem kell különböző helyeken és programokban módosításokat elvégezned.

7 év online marketing és rendszerépítő tapasztalat, saját ügynökségtől, milliárdos ZRT-n át, egy sikeresen elindított Startupig.

Szia, Rátkai Tamás vagyok!

Utáltam, hogy kötve volt a kezem egy program, vagy fejlesztő által és azt kellett hallgatnom – Ez nem kivitelezhető. Ezt nem lehet megcsinálni.

Viszont hittem benne, hogy lehetséges egy olyan rendszert építeni, amivel nem függök egy programtól, aminek a megértéséhez és használatához a Halálcsillag kezelési útmutatóját kell megtanulnom.

Hittem benne, hogy létezik egy olyan rendszer, amiben Én döntöm el melyik programmal csinálom meg a weboldalam designját és én választom ki, melyik marketing automatizációs rendszert fogom használni hozzá.

Biztos voltam benne, hogy meg lehet úgy is csinálni egy rendszert, hogy a használata az ügyfeleknek, a vevőknek és nekem is olyan, mint egy álom – Könnyű, felhasználóbarát és felejthetetlen ügyfélélményt nyújt.

Ezért folyamatosan kutattam, hogyan lehet felépíteni ezt a tökéletes, rugalmasan bővíthető rendszert. Teszteltem, újraépítettem és ezt megismételtem vagy ezerszer.

Úgy érzem mára sikerült megalkotnom ezt a rendszert és ennek a módszertanát, most szeretném neked is megmutatni!

Legendás bizniszek, akikkel már volt szerencsém együtt dolgozni

Több millió forintnyi fejlesztést és több száz munkaórát spórolhatsz meg magadnak és a csapatodnak, vagy a vállalkozásodnak, ha most lefoglalod a helyed!

ez a módszertan pénzben milliókat, időben heteket, vagy akár hónapokat spórol meg neked hosszútávon. Ezzel a módszertannal képes leszel szinte bármilyen pénztermelő rendszer kivitelezésére, legyen az webshop, sales funnel, online kurzus, előfizetéses rendszer, vagy ezeknek a keveréke.

Copyright Rátkai Tamás 2020 ©

Made with ❤ by Rátkai Tamás