Az Online Marketing egy kirakhatatlan puzzle? Akkor lehet tudok segíteni...

Lépésről-lépésre megtanítalak, hogyan csinálj golyóálló marketing stratégiát, amivel kiszámíthatóan tudsz vevőket szerezni online

Személyes marketing mentorprogram vállalkozóknak és marketingeseknek, amivel kristálytiszta képet kapsz a marketing stratégiádról, így tudni fogod mi legyen a következő lépés a legnagyobb növekedés és a kiszámítható online vevőszerzés elérése érdekében

Addig nem fog működni a marketinged, amíg nincs rá kidolgozott stratégiád

Rengeteg taktika és eszköz létezik ma már. Kipróbálhatsz mindent, de igazán, soha nem leszel hatékony.

Figyeld meg, hogy a legtöbb marketing “GURU” csak taktikákat és eszközöket puffogtat, de nem mutatja meg a teljes képet neked.

Ők a saját sikereiket akarják neked eladni. Én kristálytiszta marketing stratégiát adok a kezedbe, amivel végre képes leszel hatékonyan, teljesen önállóan is haladni

Vedd kezedbe a térképet, ami segít kijutni a marketing végtelen labirintusából

Ismerd meg a kötelező LEGO kockákat

Végigvezetlek az összes lépésen, így megismered a kötelező LEGO kockákat, ami szükséges ahhoz, hogy egy jól működő, profitábilis marketing stratégiád legyen

Másold le a lépéseket, amik garantáltan működnek

Tisztában leszel vele, hogy mi nem működött a marketingedben és miért, hol vagy elakadva, vagy min kellene változtatnod

Lépj be a frusztráció nélküli életbe

Csillogó taktikák és végeláthatatlan
eszközök helyett, golyóálló marketing stratégiával fogsz rendelkezni, amivel
hatékonyan és magabiztosan
dolgozhatsz

Tematika

Egyedi, személyre szabott Marketing mentorprogram, amiben veled együtt, közösen elkészítjük a tökéletes marketing stratégiád és minden kérdésed megválaszolásra kerül

Megkeressük az ideális vevőid

Kristálytiszta képed lesz arról, hogy kik a vevőid, mi a problémájuk és ezért, miért a te terméked/szolgáltatásod a tökéletes választás számukra

Feltérképezzük a piacod

Megvizsgáljuk a piacod és összeszedjük a legjobb versenytársaid. Elemezzük az erősségeiket és gyengeségeiket, majd lemodellezzük mi működik nekik és miért, így meglátod azokat a mintákat, amiket te is fel tudsz használni, hogy eredményesebb legyél

Megalkotjuk a visszautasíthatatlan ajánlatod és felépítjük termékpiramisod

Létrehozunk egy olyan ajánlatot a vállalkozásod számára, ami ellenállhatatlanná teszi a termékedet, vagy szolgáltatásod, így a legjobb ügyfelek alig várják, hogy hozzájussanak.

Ha csak egy terméked/szolgáltatásod van, akkor viszont nehéz profitábilis bizniszt építeni.

Felépítjük a termékpiramisod, így az elégedett ügyfeleid még többet költenek majd nálad és visszatérő, lojális vásárlókká válnak

Megtervezzük az online vevőszerző stratégiád

Létrehozunk egy kidolgozott térképet, ami segít neked kiszámolni és megtervezni, hogyan tudod megszerezni az új ügyfeleid és mekkora profitra számíthatsz még azelőtt, hogy bármibe belevágtál volna

Elkészítjük a személyes Story-d

Ettől leszel igazán különleges, mert képes leszel elmesélni a missziódat és a nagy miérted a célközönségednek a weboldaladon, a hirdetéseidben, a kampányaidban úgy, hogy az ügyfeleid érezni fogják, RÁD VAN SZÜKSÉGÜK.

Megtudod értetni majd velük, hogy miért te vagy a tökéletes választás számukra.

A versenytársaid unalmas, szürke, semmitmondó kommunikációjával szemben te így, egy egyedi történeten keresztül tudod bemutatni a terméked/szolgáltatásod, ami kifejezetten nekik szól

Felépítjük a hirdetési rendszered

A lehető leggyorsabb módja, hogy rád találjon a célcsoportod, ha hirdetni kezdesz. Pont.

Létrehozzuk azt az alap Facebook, Instagram, vagy Youtube hirdetési rendszert, amivel pénzégetés helyett ezek a platformok ügyfélszerző gépezetekké válnak számodra

Összeállítjuk a marketinged technológiai csomagját

Megmutatom azt az atombiztos módszertant, amivel a saját és az ügyfeleim rendszereit is építem.

Ebbe minden benne van, amivel Te is képes leszel programozás nélkül, gyorsan és könnyen értékesítési rendszereket építeni, tesztelni és fejleszteni.

Mindezt fejtörés, hackelgetés és nehéz, komplex dolgok használata nélkül

7 év online marketing és rendszerépítő tapasztalat, saját ügynökségtől, milliárdos ZRT-n át, egy sikeresen elindított Startupig.

Szia, Rátkai Tamás vagyok!

A frontvonalról láttam, hogy a sikerek és az eredmények mindig kristálytiszta marketing stratégia birtokában jöttek.

Teljesen elszomorít, mikor profi és lelkes vállalkozókat látok szélmalomharcot vívni, akik ennek hiányában nem képesek áttörést és eredményeket elérni, pedig szuper termékkel, vagy szolgáltatással rendelkeznek.

Ebben szeretnék neked is segíteni.

Legendás bizniszek, akikkel már volt szerencsém együtt dolgozni

Egy Mentorprogram, ahol minden segítséget megkapsz ahhoz, hogy profitot termelő marketing stratégiád legyen

1. Tudni fogod, mit kell tenned, hogy a Marketinged tényleg működjön

Nem kell tovább a tűt a szénakazalban keresgélned, vagy az egyik eszközről a másikra ugrálnod és önmagukban használhatatlan taktikákat kipróbálnod, mert egy komplett marketing stratégiával fogsz rendelkezni

2. A Marketingre költött pénzed kiszámíthatóan megtérül

Nem fogod tovább feleslegesen az időd és a pénzed olyan dolgokra költeni, ami lehet soha nem is működne. A vállalkozások 90%-a abba bukik bele, hogy nincs megtervezett marketing stratégiája. A Mentorprogram segítségével, Te már nem fogsz közéjük tartozni.

3. Szárnyalni fog a Biznisz

Látni fogod, ahogy összeállnak a darabkák és egy kerek egésszé alakulnak. Pont mint mikor egy lego építési útmutatót használsz.

Ezzel a tudással és stratégiával képes leszel magabiztosan, profitábilis kampányokat létrehozni és növelni a bevételeid.

Mikor való neked a Marketing Mentorprogram?

Ha illik rád az alábbi kategória valamelyike, akkor biztosan remekül fogod tudni használni a program elemeit, amin végigvezetlek

Marketinggel "IS" kell foglalkoznod

Ezt a mentorprogramot pont neked találtam ki, ha jelenleg alkalmazott vagy valahol és egyre komplexebb marketingfeladatokat kell lebonyolítanod. Ha te vagy az egyszemélyes svájci bicska, aki MINDENHEZ IS ért, akkor ez a program neked született. Ha egyre nagyobb felelősséged van a cég életében és egyre komplexebb feladatokat kell ellátnod, de nincs kivel ezt megbeszélned, akkor könnyen elakadhatsz.

Az esetek többségében pont a marketing stratégia hiányzik a cégnek. Nincs megfelelően dokumentálva semmi, ami a fejlődéshez és a továbblépéshez kellene, nincsenek támpontok, mérőszámok, vagy folyamatok. Érzed ezt te is és tudod, hogy segítségre szorulsz, mert lehetne jobban is csinálni.

Marketinges vagy

Üdv a klubban, voltam ebben a pozícióban. Tudom, hogy óriási felelősség van a válladon, mivel te viszed a cég teljes Marketingjét. Ha ebben az esetben, ha nincs a cégnek egy kristálytiszta marketing stratégiája, akkor egy életveszélyes játékot játszol, mert iszonyatos az a “Marketing zaj”, ami körbevesz.

Egymás után jönnek az újabb és újabb taktikák és eszközök, amiket a Marketing új királyának kiáltanak ki. Azt látod, hogy minden “GURU” és “SZAKÉRTŐ” ezt akarja lenyomni a torkodon.

Az az igazság, hogy tökmindegy milyen új csillogó eszközt próbálsz ki, lehet az Facebook, vagy Google hirdetés, Instagram stratégia, Influencer marketing, Chatbot, SEO, vagy a legtrendibb új Design irányzat.

Ha nincs meg az alapod, ami mindenhez kelleni fog, akkor tulajdonképpen nem is tudod mit-miért csinálsz. Lehetnek kisebb-nagyobb győzelmeid, de ezeket inkább a szerencsének és a véletlennek köszönheted. Te is érzed ezt mélyen, de soha nem tudtad még rászánni az időt erre a folyamatos tűzoltás miatt.

Vállalkozó vagy, akinek foglalkozni "KELL" a Marketinggel

Van saját vállalkozásod, és imádod, amit csinálsz, de tudod, hogy ahhoz, hogy menjen a biznisz foglalkoznod kell a Marketinggel.

Ez egyre több időt vesz el tőled és érzed, hogy miközben a Marketinggel foglalkozol a vállalkozásod építésére már nem marad annyi időd, mint amennyit szeretnél rászánni.

Kipróbálsz mindent, amit a “GURU-k” és “SZAKÉRTŐK” javasolnak és az egyik csillogó eszközt váltod a másik után, de valahogy nem áll össze a kép, valahogy nem jönnek az átütő eredmények.

Olyan a Marketing, mintha egy szétesett LEGO, vagy Puzzle lenne, aminek csak az elemeit látod és nem a teljes képet. Neked erre a programra van szükséged, hogy végre meglegyen az a szemléletmód, ami eddig hiányzott.

Hogyan tudsz jelentkezni a Marketing Mentorprogramba?

Ez a program nem való mindenkinek, így nem kerülhet be bárki. Szeretném biztosítani a részvevőknek a legnagyobb fejlődési lehetőséget, így csak elbírálás alapján juthatsz be. Töltsd ki a kérdőívet és derítsük ki együtt, hogy megfelelő jelentkező vagy-e a programra!

1. Válassz időpontot

2. Add meg az adataid

3. Találkozunk ZOOM-on

Gyakori kérdések és azonnali válaszok

A Marketing Mentorprogram nem való mindenkinek.

Felépítettem azt a módszertant és beletettem minden olyan lépést, amivel egy golyóálló marketing stratégiád lehet.

Viszont ahhoz, hogy el tudjuk dönteni, Neked való-e ez a program, előbb arra van szükség, hogy beszélgessünk egyet. A díjmentes beszélgetésen el tudjuk azt dönteni, Neked való-e a program.

Ha a beszélgetés után kiderül, hogy a program neked való, akkor az azt jelenti, hogy Te is képes leszel átütő eredményt elérni és megteremteni azt a golyóálló marketing stratégiát, amivel hatékonyabbak lesznek a kampányaid, landing oldalaid és a hirdetéseid, plusz az ügyfeleid is  legendás élményben fognak részesülni!

Őszinte leszek. Tök felesleges az árról beszélni, míg nem tudjuk, hogy neked való-e ez a program. És utána sem ez a fő kérdés, hanem az, hogy mennyit fog hozni Neked – hónapról-hónapra!

Jelentkezz a programra! – Teljesen ingyenes és még nem kötelez semmire, viszont minden ezzel kezdődik, mert szeretnélek Téged megismerni!

A Marketing Mentor Program 1,5-2 hónap, attól függően, hogy milyen gyorsan tudunk haladni:

  1. Személyesen foglak támogatni minden alkalommal, ahol értékes tudásra tehetsz szert
  2. Végig foglak kísérni a folyamaton, végig ott leszek melletted
  3. Számon is foglak kérni, hogy ne akadályozzon meg a halogatás és elérd a céljaid – szinten tartom a motivációdat!
  4. Megkapod a teljes módszertant – egy közös, interaktív dokumentumban felépítjük a saját marketing stratégiád, amit a program végén megkapsz, így bármikor hozzá tudsz nyúlni és kitudod egészíteni
  5. Minden héten részt vehetsz egy online mentoring sessionon, amit Én tartok személyesen
  6. Bármikor kérdezhetsz tőlem – nem fogsz elakadni, ezt garantálom!

Természetesen! Sőt, a Mentor Program ebben az esetben egy tökéletes alapot fog nyújtani számodra ahhoz, hogy már a vállalkozásod első pillanatától milliókat spórolj. Nekem is voltak óriási bukásaim, amit te így elkerülhetsz. A sok éves tapasztalatnak hála, a program során, nemcsak biztos alapokra helyezheted a készülő vállalkozásod, de elkerülhetsz számtalan csapdát és buktatót. Mindemellett már a kezdetektől stabil, exponenciális fejlődést és bevételt generálhatsz.

Mindenképpen! A program által olyan rendszerek és eszközök kerülnek a birtokodba, amik teljesen kezdőként is egyszerűen elsajátíthatóak és alkalmazhatóak. Ne tartson vissza, ha csak nemrég váltottad ki a vállalkozói engedélyed, hiszen, ha már kezdőként a legjobban működő értékesítési rendszert alkalmazod, akkor hamarabb lekörözheted még a konkurenciádat is.

Nem árulok zsákbamacskát, a siker kemény munka árán érhető csak el. Ugyanakkor a mennyiség nem egyenlő a minőséggel! Ha a jelenleg befektetett idődet a megfelelő rendszerek által, produktívan fordítod a munkára, exponenciális fejlődést érhetsz el. Nem többet, csak hatékonyabban fogsz dolgozni.

Nekem is, ezért a legjobb helyen jársz! Az egyik fő cél a megvalósítás. Az egész program úgy lett felépítve, hogy gyakorlat-orientált legyen. Én utálom a bullshitet. Itt működő technikákat fogsz kapni, melyeket azonnal használhatsz.

Attól függ. Megéri neked, hogy plusz idő ráfordításával megsokszorozd a vállalkozásod bevételét? Lehet, hogy mostanáig nem voltak túl jó tapasztalataid a különböző programok és tréningek kapcsán, és ezért most kételkedsz. De garantálom, hogy a Marketing Mentor Program alatt – és után – azt fogod érezni, ez volt a legjobb idő- és pénzbefektetés eddigi életed során!

Minden lépésed csak feleslegesen kidobott pénz és idő, amíg nincs kristálytiszta marketing stratégiád!

Jelentkezz a Marketing Mentorprogramra, hogy végre neked is golyóálló marketing stratégiád lehessen, így végre tisztában legyél azzal, mit-miért kell csinálnod!