Megmutatom hogyan szabadulj meg a bizniszed digitális marketing kivitelezésének gyötrelmeitől, hogy kizárólag a stratégiával és a fejlődéssel tudj foglalkozni.

Egy modern weboldal és marketingfolyamat kivitelezés, amivel a vállalkozásod növekedése az egekbe emelkedik!

Ismered a piacod, jó a cuccod, megvan a marketingstratégiád, már “csak” kivitelezned kell. De ki fogja ezt mind megcsinálni? Segítek megvalósítani a bizniszed összes marketing és technológiai kihívásait, amire egy mai modern vállalkozásnak szüksége lehet!

🤯 Korlátlan kivitelezés, szerződések, óradíjak, projekt árak nélkül, fix előfizetésért cserébe!

Küzdesz a marketing és technológiai kivitelezés kihívásaival, miközben másra kellene koncentrálnod?

Te is a vállalkozásodBAN és nem a vállalkozásodON dolgozol?

Felemészti az időd a technikai részletek kivitelezése, miközben az üzleted működtetésére és fejlesztésére kellene összpontosítanod?

Amikor a technikai részletekbe merülsz, elveszted a fókuszt és az időd az üzleted legfontosabb részeiről. Ez nem csak frusztráló, de akadályozza is a növekedésed. Leveszem ezt a terhet a válladról és megcsinálom neked.

Nehéz találni megbízható szabadúszókat, vagy megfizethető ügynökségeket, főleg, akinek nincs óriási várólistája?

A megbízhatatlan szabadúszókkal, vagy a túlárazott ügynökségekkel való együttműködés sok stresszt és felesleges költséget jelent neked, ráadásul az eredmények nem mindig felelnek meg az elvárásaidnak és ha találsz is megfelelőt, akkor is hetekbe-hónapokba telik, mire elkezditek a közös munkát. Velem ez az idő napokra csökken.

Túl sok időt töltesz a projektmenedzsmenttel és nyakig vagy a meetingekben?

Egy kivitelező csapat irányítása és a projektek menedzselése rengeteg időt igényel, ami elvon azoktól a tevékenységektől, amikben valóban jó vagy és amik a vállalkozásod növekedéséhez hozzájárulnak. A megfelelő rendszerek és folyamatok hiányában egy egyszerű projekt is hetekkel el tud húzódni. Erre van megoldás, csupán sprintekben kell dolgozni.

Az online marketing technikai részei zavarba ejtenek és elbizonytalanítanak, mert annyi lehetőséged van?

Mindig lesz egy újabb fénylő gyémántkavics, ami elvonja a figyelmed. A technikai részletek értelmezése és a megfelelő eszközök használata bonyolultnak tűnhet és akár el is riaszthat az online marketingtől, ami létfontosságú a vállalkozásod számára. A rengeteg lehetőség miatt kialakul benned az analízisparalízis és döntésképtelenné válsz. Ennek nem kell így lennie.

Hiába szeretnéd, nincs időd gyorsan és hatékonyan bevezetni azokat a stratégiákat, amiket az üzleti tanácsadóktól kaptál?

Az új marketingstratégiák gyors és hatékony implementálása elengedhetetlen a versenyben maradáshoz, de a technikai korlátok gyakran visszatartanak ebben. Hiába szívod magadba a tudást a legjobb hazai és külföldi tanácsadóktól (Domán Zsolt, Gál Kristóf, Pongor Juhász Attila, Wolf Gábor, Vicsai Gábor, Russell Brunson, Sabri Suby, Pat Flynn, Jeff Walker és még sorolhatnám…), ha közben nem tudod megvalósítani, amit tanítanak. Én pontosan ezt csinálom meg neked.

Van remény! Imádni fogod, ahogy egymás után helyére kerülnek a vállalkozásod számára fontos építőkockák.

Neked pedig a kivitelezéssel egy percet sem kell vesződnöd. Megkapod a stratégiai rendszerszemléletet és a technikai tudást egy helyen.

Miben tudok neked segíteni? Ezeket a feladatokat mind le tudom venni a válladról!

Te csak foglalkozz a biznisszel és a stratégiával, a vállalkozásod technológiai kivitelezését pedig bízd rám!

Vevőszerző és értékesítési tölcsérek

Szeretnéd futószalagon szállítani az új vevőket, akiknek azonnal tudsz értékesíteni kiszámítható módon

Webinár tölcsérek

Szeretnéd gyorsan kialakítani a bizalmat az új vevőiddel, hogy könnyebben tudd értékesíteni akár a magasabb árú terméked, szolgáltatásod is

Profi landing oldalak

Szeretnél magasan konvertáló és ízléses oldalakat, ahová a kampányaidból jövő forgalmat nyugodtan küldheted anélkül, hogy a lefolyóba öntenéd a hirdetésre fordított pénzed

Online kurzusok

Szeretnéd kimaxolni a vállalkozásodban lévő tudást értékét és ezt kurzusokban, tananyagokban, digitális termékekben akarod értékesíteni

Előfizetéses és tagsági rendszerek

Szeretnél egyszeri vásárlók helyett folyamatosan fizető ügyfeleket, akik az előfizetésedért cserébe férnek csak hozzá a tartalmaidhoz és folyamatos bevételt biztosítanak neked.

Marketing és rendszer automatizálás

Szeretnéd, hogy örökzöld rendszerek dolgozzanak neked és nem akarsz az automatizálható feladatokkal foglalkozni, mint a számlázás, levélküldés, tagságok és befizetések kezelése, vagy a feladatok kiosztása.

Ajánlói és bizalomépítő rendszerek

Szeretnéd kihasználni a személyes ajánlás és a bizalom erejét, ezért egy könnyen használható ajánlói rendszert akarsz a vásárlóidnak, amivel akár jutalmazhatod is őket.

Automata vásárlói értékelésgyűjtő rendszerek

Szeretnéd megmutatni a világnak az elégedett ügyfeleid eredményeit és véleményét úgy, hogy ezt könnyedén adják meg neked teljesen automatizált módon.

Kvíz és szegmentáló folyamatok

Szeretnéd jobban megismerni az érdeklődőid, vásárlóid, hogy egyedileg megtudd szólítani őket azért, hogy hatékonyabban tudj velük kommunikálni, amivel a konverziód az egekbe lőheted

Konverzió optimalizálás

Szeretnéd tesztelni és fejleszteni a landing oldalaid, értékesítési tölcséreid, folyamataid, hogy még magasabb eredményt tudj elérni velük.

Weboldal perszonalizáció

Szeretnél személyre szabott ügyfélélményt a teljes weboldaladon, amivel a címsorokat, szövegeket és a képeket is le tudod cserélni pontosan célcsoportodnak megfelelően.

Személyre szabott CRM rendszer

Szeretnél a bizniszednek egy olyan rendszert, amivel hatékonyabban, gyorsabban és átláthatóbban tudtok közösen dolgozni a csapatoddal a projekteken, feladatokon és könnyebben tudjátok kezelni az érdeklődőiteket és a vevőiteket.

Nem találtam fel újra a kereket, csak a kivitelezés folyamatát!

Elavulttá vált ahogy kiviteleztetsz. Ahogy valóban kiviteleztetned kellene, arra most találtál rá.

Megszabadítalak a túlterheltségtől és a marketing kivitelezéssel járó gondoktól! Egy gombnyomással képes vagy korlátlan számú feladatot kiadni.

Módosítanál valamit, nem tetszik valami, vagy fontosabbá vált egy másik feladatot amit SOS előre kell venni? Nem gond.

Nem kell többé megbízhatatlan szabadúszókra, vagy drága ügynökségekre hagyatkoznod, a kéréseid átlagosan néhány nap alatt megvalósulnak.

Megspórolhatod a hosszú meetingeket és az idegőrlő projektmenedzsmentet, így sokkal több szabadidőd lesz és végre ténylegesen a vállalkozásodON tudsz dolgozni.

Szeretnél több szabadidőt és kevesebb stresszt a bizniszedben?

Kíváncsi vagy, hogyan segíthetek abban, hogy mindig időben és profi minőségben valósuljanak meg a vállalkozásod számára nélkülözhetetlen feladatok? Mutatom hogyan változik meg az életed!

Saját projekt tábla

Lesz egy saját felületed, ahová beküldheted a kéréseid, így könnyen tervezhetsz és priorizálni tudod, hogy épp mi a legfontosabb, amivel haladni kell.

Villámgyors kivitelezés

Sprintekben valósulnak meg a kéréseid az agilis módszertan alapján egyenként, egymás után. Így átlagosan 2-4 napon belül elkészül a beküldött kérésed.

Fix havidíj

Nincsenek rejtett költségek, óradíjak, projektárak és apróbetűs részek. Soha nem fogod azt hallani, hogy “Ez már nem fér bele…”. Fix havidíjért cserébe, kiszámíthatóvá és tervezhetővé válik a közös munka.

Kifogástalan minőségű kivitelezés

A céljaid, kampányaid, folyamataid megvalósulnak és kapsz egy rendszert a vállalkozásodba, amire építkezni tudsz, így egyre gyorsabban fogsz haladni.

Rugalmas és skálázható együttműködés

Az együttműködésünk során bármikor tudod növelni, vagy csökkenteni a kapacitást. Szüneteltetheted, vagy teljesen le is állíthatod a szolgáltatást. Nincs semmilyen hűségidő.

Egyedi és a tiéd

Minden, ami neked készül a saját tulajdonodba kerül. Akkorára építheted a bizniszed, amekkorára csak szeretnéd és később további fejlesztéseket és kivitelezéseket is kérhetsz.

Soha többé nem akarsz máshogy kiviteleztetni!

Felejtsd el a megbízhatatlan szabadúszókat és drága ügynökségeket! Egy fix havidíjért cserébe, olyan gyorsan készülnek el a kéréseid, hogy a lélegzeted is eláll.

100%-ig aszinkron kommunikáció

Nem szereted a felesleges, hosszú meetingeket? Én sem! Annyira, hogy minimalizáltam őket, így több idő marad a céljaid megvalósítására.

Átlátható, felület a közös munkának

A kéréseid egy világszinten ismert és szeretett felületen, a Notion-ben fogjuk kezelni. Egyszerűen átláthatod a betervezett, aktív és a befejezett feladatokat.

Egy hely az egész csapatod számára

Hívd meg az egész csapatod, így mindenki be tudja küldeni a kérését és nyomon is tudja követni a haladását.

9 év online marketing és rendszerépítő tapasztalat, saját ügynökségtől, milliárdos cégeken át, egy sikeresen elindított Startupig.

Szia, Rátkai Tamás vagyok!

Ez az a rész, ahol be kellene mutatkoznom és elmondani, hogy miért ez a szolgáltatás a legmegfelelőbb neked.

Biztos vagyok benne, hogy már megettél pár marketingest, weboldal kivitelezőt és rendszerfejlesztőt, de most valamiért mégis itt vagy és ezt olvasod.

Őszinte leszek. Én nem szeretnék neked MINDENBEN IS segíteni, csak abban, hogy a weboldal és marketing technológiai dolgaid megoldom neked.

Egy olyan tudást és tapasztalatot fogsz kapni általam, amivel nagyon kevesen rendelkeznek a piacon.

Hatékonyan és gyorsan fogunk tudni haladni feladatonként és biztos vagyok benne, hogy maximálisan elégedett leszel a közös munka során.

Ez az ajánlat valóban neked szól? Ellenőrizd le!

Cserháti-Herold Janka
hormonmentes.hu

Igen, ha cégvezetőként ezekre vágysz:

 • Szabadulnál a technikai dolgok fárasztó kivitelezésétől és szeretnéd, ha ez végre jól meg lenne csinálva
 • Vágysz a profi weboldalra, marketingre, folyamatokra és automatizmusokra, de nem ez az erősséged, ezért nem valósul meg soha
 • Kóklerekre nincs szükséged, akik csak részben, vagy egyáltalán nem is tudják megvalósítani a céljaid és a marketing stratégiád
 • Elkerülnéd az időrabló egyeztetéseket, megbeszéléseket a kivitelezőkkel, akiknek az lenne a dolga, hogy önállóan haladjanak (mégsem elég gyorsak)
 • Annyi ötleted van, hogy nem tudsz elég gyorsan megvalósítani, és nem tudod kivárni a kivitelezők több hetes várólistáját
 • Sokkal gyorsabban akarsz haladni és eredményes, hatékony kivitelezést akarsz, villámgyorsan
 • Örülnél, ha a kivitelezésre fordított költségeid kiszámíthatók lennének és nem érnének váratlan meglepetések
Barta Bertalan
IMPROWWW MARKETING

Igen, ha marketing ügynökséged van:

 • Szeretnél sokkal kevesebb idő alatt sokkal több munkát kiadni a kezedből, mindezt kiváló minőségben
 • Vágysz arra, hogy az ügyfeleid elismerően bólogassanak, látva a gyorsaságod, hatékonyságod és a profizmusod
 • Meg akarsz szabadulni a technikai nyűglődéstől, a kivitelezés terhétől, és jól jönne, ha a weboldalakat, marketing folyamatokat, automatizmusokat 90%-ban készen kapnád, neked csak minimálisan kellene vele foglalkozni
 • Le akarod körözni a versenytársaid jó részét, miközben te sokkal többet kérhetsz el a munkádért cserébe, amit örömmel kifizetnek
 • Szeretnéd, ha sorban állnának érted a legjobb ügyfelek, akikkel öröm dolgozni az izgalmas projekteken
 • Sokkal jobban akarod tudni kezelni a kivitelezési költségeid, magas minőség és megfelelő gyorsaság mellett.

Válassz egy csomagot és küldj be annyi feladatot, amennyit csak szeretnél!

Átlagosan pár napon belül már el is készül a kérésed (hétfőtől-péntekig). Bármennyi módosítást kérhetsz, míg 100%-ig elégedett nem leszel.

Standard

Nincs hűségidő. Bármikor szüneteltetheted, vagy lemondhatod.

499.000 Ft/hó + Áfa

Mit tartalmaz a csomag?

 • Korlátlan feladat beküldés
 • Korlátlan módosítás
 • Korlátlan csapattag
 • Ajándék 1:1 Konzultáció
 • 1 aktív feladat
 • Korlátlan Stock Fotó
 • 2-4 napos kivitelezés
 • Könnyű, kártyás fizetés
 • Bármikor szüneteltetheted, vagy lemondhatod

Pro

Nincs hűségidő. Bármikor szüneteltetheted, vagy lemondhatod.

699.000 Ft/hó + Áfa

Mit tartalmaz a csomag?

 • Korlátlan feladat beküldés
 • Korlátlan módosítás
 • Korlátlan csapattag
 • Ajándék 1:1 Konzultáció
 • 2 aktív feladat
 • Korlátlan Stock Fotó
 • 2-4 napos kivitelezés
 • Könnyű, kártyás fizetés
 • Bármikor szüneteltetheted, vagy lemondhatod

1:1 Konzultáció

Ha kivitelezés helyett marketing és technológiai tanácsadásra van szükséged.

59.000 Ft/óra + Áfa

Mit tartalmaz a csomag?

 • Nincs szükség előfizetésre
 • Személyre szabott tanácsadás
 • Technológiai javaslattétel
 • Könnyű, kártyás fizetés

Kérdésed van? Foglalj időpontot!

Tudj meg többet a módszertanomról és hogyan segíthet ez neked.

Ajánld egy barátod és megjutalmazlak érte!

5% havi ismétlődő jutalékot kapsz, minden egyes továbbajánlás után.

Hamarosan!

Kiegészítő szolgáltatás

Heti 1:1 stratégiai konzultáció

Heti 1 óra dedikált stratégiai konzultáció, vagy tanácsadás (alap előfizetés szükséges hozzá).

99.000 Ft/hó + Áfa

Gyakori kérdések

Őszinte leszek, nem szokták ezeket gyakran megkérdezni, de ha benned esetleg ezek a kérdések merülnek fel, akkor igyekszem rájuk már most válaszolni. Ha bármilyen egyéb kérdésed van, örömmel segítek! Ebben az esetben foglalj egy időpontot!

Ez egy szuper kérdés! Egy főállású alkalmazott, akinek nemcsak fejlesztői gondolkodásmódja van, hanem Senior Marketinges tapasztalata, és ért a technológiai dolgokhoz, plusz vállalkozói szemlélettel is rendelkezik, havi nettó 500.000 Ft-nál kezdődik minimum (és sok szerencsét, hogy találj egyet). Ráadásul nem biztos, hogy folyamatosan tudsz neki ilyen szintű feladatokat adni, ezért átlagos dolgokkal is fog foglalkozni, brutál magas órabér mellett.

Ezzel szemben a havi előfizetést bármikor le tudod állítani és folytatni is tudod, ahogy szükséges. Ez biztosítja, hogy csak azután fizetsz, ha van kivitelezendő feladat.

Amint előfizetsz, annyi kivitelezési feladatot küldhetsz be, amennyit csak szeretnél és ezeket sprintekben, egyenként, egymás után kapod meg.

A feladatok átlagosan 2-4 nap alatt elkészülnek (hétfőtől-péntekig), de vannak komplexebb feladatok is, ezek tovább tarthatnak. Viszont ezeket is le lehet bontani kisebb feladatokra, így mindig tisztában leszel a haladással. Az apró feladatok pedig jellemzően még ennél is gyorsabban valósulnak meg.

Lehet meglepődsz ezen, de a feladatokat saját magam kezelem. Ez azt jelenti, hogy közvetlenül velem fogsz dolgozni. Természetesen előfordulhat, hogy én is segítségre szorulok egy feladat elvégzése érdekében, ebben az esetben hozzám hasonlóan magasan képzett, nagy szaktudással rendelkező partnerek segítségét kérem.

Megértem, ha nincs annyi kérésed, amivel kitöltenél egy egész hónapot. Lehet, hogy csak pár komolyabb feladat van, amit meg kell oldani jelenleg. Itt jön be a szüneteltetés opció.

A számlázás havonta történik, 31 napos periódusokban. Tegyük fel, hogy feliratkoztál a szolgáltatásra és 21 napot használtad, majd úgy döntesz, hogy szünetelteted az előfizetést. Ez azt jelenti, hogy még 10 napod maradt az előfizetésedből, amit bármikor felhasználhatsz a jövőben.

 • Design – Figma
 • Weboldal – WordPress, Elementor
 • Fizetés, számlázás – Stripe, Billingo, Számlázz
 • Marketing szoftverek – ActiveCampaign, ConvertKit, Drip, MailerLite
 • Automatizmusok – Make, Zapier
 • Projektmenedzsment – Notion

A fenti szoftvereken kívül még sok más programot is használok (pl. bővítményeket, ami a weboldal funkcióinak ellátásához is szükséges). A bővítményeket és a különböző szoftverek előfizetéseit neked kell kifizetned, de kérheted azt is, hogy mindent én biztosítsak, ebben az esetben egy kiegészítő előfizetésre lesz szükséged, ami minden ilyen költséget fedez.

Nagy rugalmassággal rendelkezel ebben. Ami viszont fontos, hogy a Notion-ben kialakított tábládba kell beküldened a feladatot. Gyakori eset, hogy Loom videót töltenek fel, amiben elmagyarázzák a részleteket, megosztanak egy Google Doc-ot, amiben le vannak írva a részletek, vagy képeket, segédanyagokat, PDF-eket töltenek fel a Notion-be. Gyakorlatilag, ha meg lehet osztani, vagy be lehet linkelni Notion-be, akkor sima ügyed van. A Notion használata miatt pedig ne aggódj, mert pofon egyszerű és segítek az elindulásnál.

Semmi probléma! Addig dolgozom rajta, míg 100%-ig elégedett nem leszel vele.

Teljesen rendben van. Bármikor szüneteltetheted az előfizetésed, ha végeztünk és visszatérhetsz, mikor újabb feladataid vannak.

Sajnos erre nincs lehetőség a munka jellege és az árazás típusa miatt. De nyugodtan bízz meg bennem, mert magabiztos vagyok benne, hogy elégedett leszel. Ha pedig módosításokat szeretnél, akkor erre korlátlan lehetőséged van.

Kezdjünk el együtt dolgozni, pillanatok alatt!

Az első feladatoddal pár napon belül már készen is leszek! Nem kell ajánlatokkal, szerződésekkel vesződnünk, pillanatok alatt elkezdhetjük a munkát!

Hello,

Biznisz Boyz! 👋

Egy vállalkozós témát hoztam…
BB – #122

Köszi, hogy támogattok a visszajelzésetekkel!

Rátkai Tamás

Hello,

Falka! 👋

Örülök, hogy köztetek lehetek!

Hello,

Minneresek! 👋

Köszi, hogy támogattok a visszajelzésetekkel!

Rátkai Tamás